afbraakwerken

Er wordt steeds vaker gekozen voor renovatie van bestaande panden dan voor volledige afbraakwerken.
Of het om renovatie van de volledige binneninrichting gaat, of om een deel van het huis, zoals de keuken of de badkamer, er zullen sloopwerken aan vooraf moeten gaan. De oude keuken moet eruit, voor de nieuwe erin kan.

D&T doet de binnenafbraak.

Wij beschikken over alle nodige machines en materialen om uw huis binnenin perfect en veilig te strippen.
Wat kunnen wij u precies bieden op vlak van binnenafbraak?
• het slopen van binnenmuren

• sloopwerk van keukens
• afbraak van badkamers

• het verwijderen van vloeren en chape

• uitbreken beton
• het afkappen en verwijderen van oude bezetting

• draagmuur verwijderen
• het plaatsen van steunbalken

• alle kleine afbraakwerken
• enz.

Veiliger en sneller werken dankzij de BROKK 160 slooprobot

Dankzij de aankoop van de BROKK 160 slooprobot worden uw afbraakwerken veiliger, sneller en voordeliger uitgevoerd. Werken waarvoor we tot hiertoe vier arbeiders met handafbraakhamers moesten inzetten, worden nu gerealiseerd door één man en de afbraakrobot. De robot wordt volledig van op afstand bediend waardoor de operator vanop een veilige afstand maar met een optimaal zicht op het sloopobject met zeer veel precisie kan werken.

Deze afbraakrobot is een zeer compacte maar krachtige machine met een gewicht van slechts 1600 kg. Qua afbraakcapaciteit kan hij zich gerust meten met sloopkranen van twee tot drie keer zijn eigen gewicht. Dankzij het respectievelijk lage gewicht tov van zijn capaciteit heeft hij, in gestempelde situatie, slechts een vloer/puntbelasting van 466kg/m2, wat zeer laag is.  

De slooprobot kan zelf rijdend of met een kraan naar de moeilijkste slooplocatie worden gebracht. Ter plaatse beschikt hij over een zeer groot bereik dankzij zijn armreikwijdte van 4 meter horizontaal en 4,5 meter verticaal naar boven. De arm heeft bovendien een draaicirkel van 360 graden en is zodanig ontwikkeld dat hij kan uitgerust worden met een sloophamer, frees of betonschaar. Met de betonschaar slopen we gewapende betonnen wanden, vloeren en balken met een maximale dikte van 380mm. Bovendien kunnen werken, dankzij de beperkte geluidshinder en lage trillingen, uitgevoerd worden met beperkte hinder voor de aanliggende panden.

De slooprobot is volledig elektrisch aangedreven en dus emissievrij, wat een enorm pluspunt is voor sloopwerk in besloten ruimtes zoals bv kelders, rioolputten, ed.

Benieuwd hoe we de BROKK afbraakrobot kunnen inzetten voor uw sloopwerken, neem contact op via peter@petersmet.be of op telefoonnummer 0475/444.321.